Ervaring

Met jarenlange ervaring in de topsportwereld op het hoogste niveau in verschillende disciplines binnen de atletiek en gymnastiek heb ik een brede waaier aan interessante oefenstof en trainingsmogelijkheden kunnen opbouwen waarmee ik samen met u naar concrete doelen kan werken.
 
Gymnastiek is een van de meest complete sporten in de wereld: snelheid, kracht, evenwicht, coördinatie, stabilisatie, explosiviteit en doorzettingsvermogen zijn enkele belangrijke parameters die tevens benut kunnen worden in andere sporten.
 
Gaelle Mys (deelname aan 3 Olympische Spelen); Kevin Rans (deelname Olympische Spelen Peking), alsook internationale topatleten waaronder Jelena Isinbayeva (2-voudig Olympisch en 7x wereldkampioen) hebben samengewerkt met mij.
Ik was/ben dagdagelijks bezig met het realiseren van doelen voor verschillende topsportatleten. Ook ikzelf wou eens “iets zot” doen: de Transgrancanaria trail: een loopafstand van 82 km met 4500 hoogtemeters was mijn uitdaging. Na maandenlange training en verschillende andere wedstrijden bereikte ik samen met kinesist Bart Messelis de finish. Het gevoel jezelf te kunnen overtreffen is zo onbeschrijfelijk dat ik elk van jullie wil helpen om dit voor jezelf te verwezenlijken… voor welk doel dan ook !
 
Don’t dream it… be it !